de-opvang

De Opvang

Kinderdagverblijf De Kresj is bedoeld voor de opvang van kinderen van 0-4 jaar. De Kresj is het gehele jaar geopend, van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.45 ( 18.00 ) uur, uitgezonderd de officiële feestdagen en 2 weken zomervakantie.

U kunt gebruik maken van halve- en hele-dagopvang.
Een dag bestaat uit 2 dagdelen: de ochtend van 07.30 tot 13.30 uur en de middag van 12.30 tot 17.45 ( 18.00 ) uur.

Wij bieden zowel gereserveerde- ( op vaste dagen ) als flexibele-opvang ( wisselende dagen ).

De zorg voor uw kind(eren) is optimaal. Zo zorgen wij voor verantwoorde maaltijden, drinken, fruit- en zuivel-hapjes en gezonde tussendoortjes.
Wanneer er wat betreft het eten bijzondere wensen zijn gaat dit in overleg met u (bijv. warm-eten). U dient zelf luiers ( en babyvoeding ) mee te nemen, en ook een setje reserve-kleding.

Tijdens de uren dat uw kind in De Kresj verblijft zullen wij onze uiterste best doen om een veilige, warme en gezellige sfeer te scheppen, zodat uw kind zich thuisvoelt.

ZIEKTE/ONGEVAL  (afwezigheid)

Bij ziekte kan uw kind niet in De Kresj worden opgevangen. Wij vragen u dan om ons te bellen zodat wij weten wat er met uw kind is?! En als uw kind dan weer beter is, om ons te bellen wanneer uw kind weer naar De Kresj gaat komen?

Lees meer >>

Klachten

Bij klachten over de opvang kunnen ouders een gesprek aanvragen met het team. In dat gesprek wordt besproken wat precies de klacht is...en hoe we dit gaan oplossen!

Lees meer >>

site by FINWIZE - powered by FinCMS